Faq

/Faq

Faq – Frågor & svar

Responsive Design – en het trendResponsive Web Design innebär att vi bygger och designar en webbsida som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Det går självklart bra. Förutom hemsidan tar vi över kostnaderna för domän och webbhotell åt er, och istället får ni en enda faktura av oss varje månad där allt ingår (även backup, support och uppdateringar). Ni är nu helt fria från allt jobb som har med hemsidan att göra, men ni får ett inlogg och lösen till en administrationssida om ni skulle vilja gå in och ändra något på er sida.

nojd-kund-garantiVi strävar alltid efter att våra kunder skall vara fullt nöjda. Därför betalar ni aldrig förrän hemsidan är klar och godkänd av er. Först när den är godkänd och officiellt publicerad på internet så skickar vi ut fakturan.

Ja bindningstiden är 12 månader. Uppsägningstid 0 månader.

Från att vi har fått materialet från er så tar det ca 1-2 veckor tills ni har en klar hemsida till ert företag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng