Tilläggstjänster

Vill ni använda er av sociala medier som facebook och twitter? Synas högre upp på Google för att få fler kunder och öka er försäljning? Kanske skaffa en ny logotyp till ert företag, eller koppla ett statistikverktyg till hemsidan. Ingen fara, vi hjälper er. Ta en titt under våra tilläggstjänster så kan ni läsa mer.

Logotyper – Skaffa en ny eller fräscha till er gamla

Behöver ni en logotyp till ert företag? Vi kan hjälpa er med att ta fram en helt ny logotyp, eller fräscha upp er nuvarande. Det bästa av allt är att vi alltid hjälper er till en fast kostnad, och det tar bara en vecka att få den färdig och klar att användas!

Läs mer

Facebook – Tävlingar, likes, och nya erbjudanden

Med en facebooksida drar ni nytta av alla de möjligheter som sociala medier innebär! Ni får kontakt med både nya och nuvarande kunder, ni kan arrangera tävlingar och kampanjer, informera om kontaktuppgifter och öppettider.

Läs mer

 Statistik – Se antal besökare m.m.

Till hemsidan finns det möjlighet att koppla på ett analysverktyg. På det sättet kan ni enkelt följa statistik på hur många som besöker er hemsida och vilka tjänster eller produkter de är mest intresserade av.

Läs mer

 SEO – Syns på internet med Google Places

Nio av tio svenskar använder nätet för att hitta det de söker. Det är idag det absolut vanligaste sättet att leta och hitta information. Google Places hjälper ditt företag att sticka ut i den lokala konkurrensen och klättra högt bland sökträffarna i din bransch!

Läs mer