Facebooksida

De sociala medierna som Facebook blir allt viktigare för varje dag som går. Facebook för företag är ett perfekt sätt att närvara och kunna kommunicera med befintliga och potentiella kunder. Facebook har idag 1 miljard användare världen över och nästan 5 miljoner i Sverige. En facebook sida är därför den viktigaste kanalen för att stärka ert varumärke och nå era nya kunder.

Facebook fungerar som väldigt bra och effektiv marknadsföring. Användarna har visat sig ha stor vilja att engagera sig i produkter och märken som de verkligen gillar. De delar med sig och tipsar sina vänner om olika produkter och tjänster. Många användare besöker Facebook flera gånger dagligen vilket gör facebook till en perfekt marknadsplats. Här kan man anordna tävlingar, ge produktinformation, kampanjer och specialerbjudanden, samt info om öppettider och kontaktuppgifter. Och det bästa av allt, när facebooksidan väl är klar så är det här marknadsföringssättet helt gratis!

”Med en facebooksida kan ni dra nytta av alla de möjligheter som sociala medier innebär! Anordna tävlingar, kampanjer och specialerbjudanden till era kunder”
Webstyling.se
”Facebookpaketet kostar 1990kr och då ingår skapandet av sidan med text, bilder och ev logotyp samt länk till hemsidan, och en facebookknapp + flöde på er hemsida.”
Webstyling.se

Skaffa facebookpaketet för endast 1900kr!

Dra nytta av de möjligheter som sociala mediers frammarch har inneburit. Vi hjälper er att skapa en facebooksida till ert företag så att ni syns och hörs där era kunder finns. Detta ingår i paketet:

  • Skapandet av ett facebook-konto.
  • Facebookanpassad logo & topp bild.
  • Facebookanpassad företagsinformation.
  • Länk till företagets hemsida.
  • Redigering och uppladdning av bilder.
  • Facebook-knapp & flöde på er hemsida.
Beställ nu

face + like

Övriga tilläggstjänster

logo-design

seo-sokmotoroptimering1

Google analytics

fragetecken2