Logotyper

Vi hjälper dig att ta fram en professionell logotyp som är anpassad till din verksamhet. Er Logotyp kan användas både på trycksaker samt webben. Kunder handlar helst av företag som upplevs som professionella och trygga. Vi hjälper därför till på Webstyling.se med skapandet av er logotyp och delar gärna med oss av vår erfarenhet. Ni behöver heller aldrig vara oroliga för att kostnaden sticker iväg, vi tar alltid ett fast pris på 3900kr och omarbetar logotypen ända tills ni är fullt nöjda! Med en professionell logotyp når ni lättare ut till kunder samtidigt som ni skiljer er från era konkurrenter! Logotypen gör också att kunderna bättre relaterar till just ert företag!

Så här enkelt går det till

I första steget tar vi reda på era önskemål om hur ni vill att designen skall se ut. Vi går även igenom hur ni vill ha eventuell text, slogan, stil och färgsättning på er logotyp.
I steg två börjar vi skissa fram er logotyp till ert företag. När vi är nöjda och klara så skickar vi över ett förhandsexemplar i mail till er.
När er logotyp är klar så kan ni bestämma om ni vill förändra något, exempelvis färgen, texten eller formen. Vill ni att något ska förändras i er logotyp berättar ni det för oss så gör vi om och ändrar den tills ni är helt nöjda!
Nu är logotypen klar och färdig att användas. Loggan levereras i flera olika filer som gör att ni kan använda den både på webben, firmabilen eller på skyltfönstret!
Beställ logotyp nu

Exempel på logotyper

Övriga tilläggstjänster

Statistikverktyg

seo-sokmotoroptimering1

facebook-logo

fragetecken2