SEO – Sökoptimering

Som företagare är det viktigt att ha en bra synlighet på internet för att kunna vara med i konkurrensen om kunderna. Det finns många sätt att göra detta på, och ett av de bästa är Google Places. När man gör en sökning på t.ex. ”frisör karlstad” eller ”snickare göteborg” så dyker det upp ett antal företag längst upp på första sidan, där man får tillgång till relevant information som hemsida, telefon, adress och karta. Här är det ett måste att synas som företagare, då man enkelt kan utöka sina marknadsandelar i branschen och få många nya kunder! När ert företag finns på Google hittar kunderna till er mycket lättare. Google prioriterar de lokala träffarna från Google Places och lägger ofta dessa väldigt högt upp i träfflistan när man gjort en lokal sökning eller sökt på en bransch. Vi hjälper er att lägga upp ert företag på Google Places, och garanterar även att ni kommer ha en plats på första sidan i ett helt år.

google-places-logo-square-1312289479

Hela 97% Av Alla Kunder Söker Efter Lokala Företag På Internet!

I Google Places får ert företag en personlig sida med info om företaget, bilder, logotyp, filmer, e-post, tfn, fax, öppettider, vägbeskrivning, och länk till er hemsida!!

Så här ser det ut

Till höger visas ett exempel på hur ett Google Places resultat kan se ut. Vid en sökning på t.ex. ”frisör karlstad” så visas de frisörer som har denna tjänst, tillsammans med deras kontaktuppgifter och en knappnål med en bokstav i. Till höger visas en karta, och med hjälp av knappnålarna kan man enkelt se var frisörsalongerna ligger belägna någonstans. När man hittat en frisör som verkar intressant kan man klicka sig vidare till deras hemsida för mer info om priser, öppettider osv.

  • Första bilden visar sökresultatet med Google Places annonserna och kartvyn.
  • Klickar du på kartan så dyker företagets position och kontaktuppgifter upp.
Beställ Google Places

Övriga tilläggstjänster

Google Analytics

logo-tillverkning

facebooksida

fragetecken2