LÅT KUNDERNA HITTA DITT FÖRETAG!

Det viktigaste du kan göra för ditt företag är att se till så att kunder kan hitta dig och dina produkter eller tjänster. Det är här Google och sökmotorer i allmänhet kommer in i bilden och det är det här vi är riktigt duktiga på. Vi hjälper er att synas och att få nya kunder.

Det finns egentligen bara två bra sätt att synas på nätet:

1. Google Adwords
Bästa och snabbaste sättet att vara säker på att hamna högst upp eller så högt upp som möjligt i sökresultatet när kunder söker efter dina eller liknande produkter och tjänster är att använda Google Adwords. Du betalar helt enkelt för att vara synlig när kunder söker efter det du erbjuder. Utan detta är det lite som att ha en affär utan någon skylt. Utan en skylt blir det omöjligt för kunder att hitta dig och din sida.

Vi hjälper dig gärna med detta och kan ta ett helhetsansvar för din synlighet på nätet. Du väljer själv en budget dvs hur mycket du vill betala per månad för att synas så tar vi fram en sökordskampanj och annons utifrån den budgeten som leder kunderna till din sida för bästa resultat. Vi analyserar och justerar löpande annonskampanjen för att effektivisera sökord och kampanjer för bästa resultat. I slutet av varje månad får ni en rapport på hur många fler kunder som kommit till er via annonseringen.

Pris: Från 2500 kr per månad beroende på annonseringsbudget.

2. SEO (Sökordsoptimering)
Här arbetar man med att optimera hemsidan för sökmotorer på ett organiskt sätt. Man förbättrar helt enkelt innehållet på sidan så att sökmotorerna “gillar” den bättre och således rankar den högre i sökningar. Tanken med detta är att kunna rankas högt hos sökmotorer även utan att betala för att ha annonser hos Google. För att lyckas med detta måste man arbeta med sidans innehåll som till exempel att analysera exempelvis de bästa sökorden, ta fram och justera text både i kvalitet och mängd samt att bygga sidan utifrån ett sätt som sökmotorer prioriterar. Sökmotorerna rankar sidor med relevant information högre helt enkelt så med SEO jobbar man med att göra sidan så relevant som möjligt och byggd på ett sådant sätt att sökmotorerna “gillar” hemsidan.

Det kan ta lite tid (upp till sex månader) innan man når bästa resultaten med SEO, så tålamod måste man ha, men vill man synas organiskt så är denna strategi fantastisk och särskilt då i kombination med Google Adwords. De första sex månaderna rekommenderar vi alltid att man utöver SEO paketet har Google Adwords också.

Vi kan det här med sökordsoptimering och hjälper dig gärna att bygga om din sida för att din sida ska rankas högre och högre hos sökmotorerna.

Pris: 9500 kr (engångskostnad)

annonsering på internet - google my business

Våra tjänster

Kontakta oss - foretagslogotyp

Vi kan det här med internet!

Berätta för oss vad vi kan hjälpa er med.

Kontakta oss!