För oss är det väldigt viktigt att vi kan fokusera på det som vi tycker är roligt, hemsidor, digital marknadsföring och goda kund relationer!
Vi använder gärna oss utav andra företag som sköter de övriga frågorna som är viktiga för oss. En liten kostnad för att kunna arbeta effektivare med det vi vill!

Vikten av att kunna fokusera på försäljning, kundrelationer och förbättringar av tjänster är A & O i ett företag. Så varför ska man fokusera på allt omkring detta istället för att få hjälp med det?

Om du lägger 30 minuter om dagen för att uppdatera din hemsida, administrativa frågor eller annat som inte genererar till ditt företag så “kastar” du snabbt bort tid som skulle kunna driva företaget framåt.
30×5= 150 minuter = 2,5 timme i veckan = 130 timmar om året. Som du inte har värdeskapande tid. För oss är effektiviseringen super viktig och vi tror inte många förstår vikten av detta.
Värdeskapande tid genererar snabbt in de pengar man betalar för en tjänst som frigör mer tid för att vara effektiva!

130 timmar om året som vi kan lägga på försäljning, förbättringar och alla våra fantastiska kunder istället! Bra va?

Därför har vi tagit fram en produkt som hjälper dig att skapa mer värdeskapande tid – Webmaster solutions. Vi sköter och underhåller din hemsida! Du förser oss med vad du vill ha gjort och vi ordnar det! Kanon eller hur!?

Plan, focus and act!

Vill även passa på att önska er en fantastisk sommar och vi har bemanning på vårt kontor hela sommaren. Så dyker det upp några frågor ni behöver hjälp med så finns vi tillgängliga hela sommaren!