Vill du synas bättre på Internet?

PPC, CPC, Google Adwords, Bing Ads, SEM och Paid search.

Dessa är några av de namn man kallar den typ av marknadsföring på Internet när man betalar för att synas högt i sökresultaten i samband med att potentiella kunder söker efter din tjänst på t.e.x Google. Till skillnad ifrån konventionella annonser betalar man här bara varje gång en kund klickar på din annons och gör detta till ett kostnadseffektivt och smart sätt att annonsera. Låt os hjälpa er att komma igång med Google Adwords

I dagsläget görs ca 3.5 miljoner sökningar på bara Google var 60nde sekund. Människor letar idag upp den tjänst man behöver på Internet. Finns man då inte med så existerar man inte.

Hur fungerar det?

Vi tar Google som exempel. Tänk dig att du är en rörmokare.
John som kund använder Internet för att söka reda på en rörmokare i sitt område där han bor. I sökresultaten så dyker ditt företag högst upp. John hittar enkelt till dig och han letar aktivt efter din tjänst vilket gör han till en köpstark kund som du vill fånga in. Med Google Adwords syns du tydligt och John hittar dig direkt.

Den stora fördelen att använda Google Adwords eller också som metoden heter Pay Per Click(PPC) är att du exponerar ditt företag för kunder som aktivt letar efter den tjänst som du erbjuder. På så vis låter köpstarka kunder komma till dig istället för att du letar efter dem. Att få hjälp med Google Adwords så överlåter du det krångliga till oss.

PPC är ett flexibelt sätt att marknadsföra sig och du kan vara synlig på Intertnet nästan direkt och se resultat redan imorgon.

Webstyling erbjuder annonspaket där vi tar ett helhetsansvar och administrerar din annonsering på Internet.

Kontakta oss idag så erbjuder vi en gratis undersökning på vad kan uppnå för dig. Utöver det, om du anlitar oss så får du 750kr att annonsera för.

Google Adwords hjälp

För att komma i kontakt med oss, klicka på kontakta oss nedan och fyll i formuläret alternativt använd kontaktinformationen till höger.

Kontaktinformation
Tel: 046 288 49 06
E-mail: info@webstyling.se
www.webstyling.se

Google adwords hjälp

Pricka rätt! Vi hjälper er företag att synas!

Låt oss hjälpa er att synas på Internet.

Kontakta oss!